helhetslösningar

Uptäck kraften:
Solceller

Helhetslösningar

På Öholms Solenergi AB erbjuder vi kompletta solenergilösningar anpassade efter dina behov. Vi tar hand om allt från design och planering till installation och underhåll av solcellssystem. Vårt erfarna team finns här för att säkerställa att din övergång till solenergi blir smidig och effektiv.

Om solceller

Solceller omvandlar solljus till elektricitet, vilket gör dem till ett utmärkt val för hållbar energi. Genom att installera solceller kan du producera din egen elektricitet direkt från solen, vilket minskar beroendet av traditionella energikällor och sänker dina elkostnader.

Se våra referensprojekt

Enkelt och smidigt

Processen

1. Rådgivning

Vi inleder med en kostnadsfri konsultation där vi lyssnar på dina behov och granskar dina specifika förutsättningar. Vårt team av experter kommer att besöka din fastighet och göra en noggrann bedömning för att förstå dina unika krav och önskemål. Vi diskuterar dina energimål och svarar på alla dina frågor för att du ska känna dig trygg och informerad.

2. Design

Efter rådgivningen börjar vi med att designa ett solcellssystem som är skräddarsytt för just din fastighet. Vår designprocess tar hänsyn till fastighetens layout, takets lutning, skuggförhållanden och andra viktiga faktorer. Målet är att skapa en lösning som maximerar energiproduktionen och är estetiskt tilltalande. Vi använder den senaste tekniken och våra designers arbetar noggrant för att säkerställa att systemet är både effektivt och kostnadseffektivt.

Begär fri offert!

3. Installation

När designen är klar och du är nöjd med den, går vi vidare till installationen. Våra erfarna och certifierade installatörer tar hand om hela processen, från leverans av utrustningen till slutlig montering. Vi ser till att installationen genomförs snabbt och säkert, med minimal störning för dig. Installationen inkluderar också en slutlig kontroll för att säkerställa att allt fungerar som det ska och uppfyller alla säkerhetsstandarder.

4. Underhåll

Efter att ditt solcellssystem är installerat och i drift, erbjuder vi löpande support och underhåll. Detta inkluderar regelbundna kontroller för att säkerställa att systemet fungerar optimalt, samt snabb hjälp vid eventuella problem. Vårt underhållsprogram är utformat för att maximera livslängden och prestandan på ditt system, så att du kan njuta av fördelarna med solenergi utan bekymmer. Vi finns alltid här för att hjälpa dig med råd och service för att ditt system ska hålla högsta standard.

Genom att följa dessa steg garanterar vi att din övergång till solenergi blir så smidig och fördelaktig som möjligt. Vår mål är att du ska vara nöjd och trygg med ditt solcellssystem, både nu och i framtiden.