Lär känna oss

Öholms Solenergi AB

Solcellslösningar i Jönköping

Om Öholms Solenergi AB

Öholms Solenergi AB grundades med visionen att göra förnybar energi tillgänglig för alla. Vi är ett team av passionerade experter som arbetar för att erbjuda högkvalitativa solenergilösningar till våra kunder. Vår erfarenhet och vårt engagemang säkerställer att vi alltid levererar den bästa möjliga servicen.

Vår team

Vårt team består av erfarna ingenjörer, installatörer och rådgivare som alla delar samma passion för förnybar energi. Vi arbetar tillsammans för att säkerställa att varje projekt genomförs med högsta kvalitet och precision.

Våra värderingar

På Öholms Solenergi AB tror vi på hållbarhet, kvalitet och kundfokus. Vi strävar efter att minska vår miljöpåverkan genom att erbjuda ren energi och genom att ständigt förbättra våra metoder och tekniker.

Vi erbjuder helhetslösningar inom solceller, alltid med högsta kvalitet och trygga garantier. Tillsammans sänker vi dina driftskostnader, ökar värdet på din fastighet och gör en viktig insats för miljön. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information. Ring eller maila för kostnadsfri offert.

Solceller Referensprojekt Kontakta oss